Samen sterk!

Een sportvereniging is meer dan de sport waarvoor de leden lid zijn. Voor sommige sporters is de voetbal, hockey, volleybal of welke sport dan ook, de belangrijkste bijzaak in het leven. Het is de sociale uitlaatklep van het leven. Voor de één is het “lekker even de wei in”, voor de ander is het samen toe werken naar die belangrijke wedstrijd in het weekend. Voor de één is de vereniging en de sport heilig, de ander hopt van de ene naar de andere vereniging of sport. Binding met je leden is daarom een pré voor een stabiele vereniging. Ze laten stralen in het tenue van de vereniging op een poster zal hier zeker aan bijdragen.

Verdien tot €7,50 per poster voor de vereniging

Bij de aankoop van een poster kan de sporter een unieke code invullen die is gekoppeld aan een bepaalde vereniging. Iedere aankoop levert de vereniging geld op voor de verenigingskas. Dit kan zelfs oplopen tot €7,50 per poster! Hoe meer posters namens de vereniging verkocht worden, hoe financieel sterker de vereniging uit deze actie komt.

In overleg met de vereniging wordt bepaald hoeveel codes er nodig zijn (minimaal 25), wat de codes de vereniging opleveren hangt af van de hoeveelheid posters die namens de vereniging worden verkocht. De actietijd loopt 6 weken, het gespaarde bedrag wordt na de actieperiode uitbetaald. Voor de hoogte van het uit te keren bedrag hanteren we onderstaande staffel.

25 – 50 posters €2,50 per verkochte poster
50-100 poster €5,- per verkochte poster
>100 posters €7,50 per verkochte poster

 

Koop bij onze partners en verdien meer!

Het is mogelijk om het gespaarde bedrag te verzilveren bij één van onze partners, het gespaarde bedrag kan op die manier verder oplopen. Is er nieuw trainingsmateriaal nodig, wil je een leuke clinic voor de leden of is er behoefte aan een sport en fun dag tbv ledenwerving? Er is van alles mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook deelnemen aan onze verenigingsactie? Neem vrijblijvend contact met ons op middels onderstaan contactformulier.